nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, December 3, 2011

bosan ketika berada dalam lif?? cuba ni....


11 tips agar tidak bosan semasa dlm lif

1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya!
Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat appoinment?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik... tik... tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, jap lagi die bukak balik!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Oksigen cukup tak kat situ?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah area SAYA"

5 comments:

  1. Satu lagi yang paling dajai. Makan telur bebanyak lepas tu kentut dalam lif dan salahkan orang sebelah anda atau dalam kes akak, Milo. Muahahaha.

    ReplyDelete
  2. slm perkenalan...
    singgah sini n follow...
    hehehe..best gak idea ni..tapi kalau buat agak2 kena sepak ker @ kena jeling jer ngan org lain dlm lift tu..hehehhehe

    ReplyDelete
  3. hi kak aidah... hahahah bab makan telur tu mmg fadz pernah kena... hampeh btul selamba badak je mamat tu lepas angin dlm lift.. adoiyaii dh laa fadz nk pi tingkat 16 bayangkan laa jenuh punya tutup hidung... tp kalau bawak milo mmg bleh laa salahkan milo... hahahah kesian milo...

    ReplyDelete
  4. hi kak intan...

    selamat berkenalan... hehehe kalau nk praktik benda dlm list ni kena pandai2 laa cover line.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Memang nak makan pelempang lah kalau buat semua diatas ni, ahahaha.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...