nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, November 10, 2011

jangan laa tanya soalan macam ni...



Soalan Bangang Yang Buat Orang Lagi Bengang !! Ggrrrrrr !!

1)Bila orang nampak anda baring tutup mata....
Soalan: Hyee! tidur ke?
Jawapan: Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti...

2)Imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
Soalan: Nak repair tv ke?
Jawapan: Tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.

3)Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:
Soalan: Hyep! da bangun?
Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan...

4)Kawan anda call phone umah anda dan...
Soalan: Hello?.. Ada mana ?
Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop!!!

5)Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah..
Soalan: Eh baru mandi ke?
Jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!

6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: Ada orang tak?
Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!!

3 comments:

  1. Salam Fadz :

    heheheheh semua 6 soklan tuh auntie dah laluinya, memang benggang lah

    ReplyDelete
  2. Memang selalu lah dengar soalan2 bodoh macam ni, rasa nak bagi je tangan ni.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...