nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, November 8, 2011

how to teach ABC to the millennium kids...

ok ni sambungan dari last entry... ni kira bapak budak tu ajar ABC kat anak dia... owh lupa nak bagitau semua cerita merepek ni aku dapat dari facebook.. member2 aku mmg suka buat lawak merapu macam ni.. bagus btul aku dh laa x de idea nak berblog.. assignment masih banyak lagi n date line makin dekat.. ok layan je laa ye ;)


1 comment:

  1. wahh hebat skrgni..ajar abc pon gune icon canggih2..tp best jugak gini ni :) ble praktik ni heheh

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...