nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, October 13, 2011

tengah sakit hati....




WHY DO MEN ALWAYS ATTRACTED TO THE "GEDIKS" ???

kenapa laa dah tengok n baca "HE JUST NOT INTO ME...." (yeah i'm not gedik enough) pun aku masih x paham2... citer tu memang kena tepat kat batang hidung aku...


P/S : soorry guys.. i'm in the mode of sakit hati... can't think for right now.... can someone answer the question above??? never mind i need to clear up my mind and my soul... hope i can manage it... i'll try to cheer up and forget this episode... dear bloggers thanks for reading this... 

3 comments:

  1. Tak perlu sakit hati, dearie. Men who are always attracted to the gediks are not worth it. Let them be. Sesuai sangat la tu mereka semua bersama2.

    Cerita apa ni, novel ka?

    ReplyDelete
  2. hi kak dians... yeah... only gedik men will choose gedik girl kan.. thanks for cheering me up.... well cerita he's just not that into you to ada dalam novel and movie...

    ReplyDelete
  3. Tak berbaloi pun, Fadz. Kan dah dijanjikan perempuan baik untuk lelaki baik. InsyaAllah akan tiba masa Fadz jumpa lelaki yang sesuai dan mudah2an menjadi soulmate nanti. Akak ni memang tak reti nak menggediks pun, biasa berdikari dan buat sendiri semuanya, Alhamdulillah suami pun bukan jenis gediks. Masing2 faham sendiri dan perkahwinan pun kerana Allah swt.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...