nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, August 31, 2011

lirik merdeka melingkup ;P

hi everyone... happy merdeka raya to u all... ermm ni nak cerita skit...

hari ni kan hari merdeka... so aku excited laa nyanyi lagu merdeka...

aku : saya anak malaysia... saya anak malaysia... lalala (version dr. sam)

tetiba je... aku dengar ni

mak aku punya version : SAYA ANAK MAK ESAH... SAYA ANAK MAK ESAH... ---> (mak esah tu tok aku laa)

hahahaha... hampeh betul ;P chehhh hilang semangat btul... lingkup lirik terus... terus aku tak dapat sambung nyanyi... hehehehe budget kiut laa mak aku tu :) ok happy merdeka raya u all...


2 comments:

  1. Kahkahkahkah kiutla mak Fadz!

    Itu lagu merdeka mak Fadz. Mak akak pulak bila orang laung "merdeka", dia laung "menikah" sambil jeling2 perli kat anak dia yg tak reti2 nak kawen ni, kahkahkah!

    ReplyDelete
  2. hahaha... rasanya laa kan kak dinas, kita dua ni ada mak yg satu "fesyen"... heheheh.... sabar je laa kan.. tak pe laa mak akak n mak fadz dok buat depa tu "budget kiut"... hehehhe

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...