nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, July 10, 2011

penat itu tanda kamu sudah reput

tamat sudah kerja aku jadi "training expert"... "research expert" and "macroeconomy expert"... perghh penat gila.... nak tukar jadi "tido expert" plak laa....


ok so aku nak rest kejap.. nanti bila gua dah ok.. gua pst entry ok.... ada macam2 cerita nak post... tapi otak gua dah kering... badan gua dah reput... ehh sejak bila plak aku sudah pandai cakap gua semua ni... ermm nampak angat laa penat...


ok adioss jumpa lagi....

5 comments:

  1. he he he auntie lagi lah reput..ari2 penat dan tak bertenaga..
    Rehat yea Fadz..

    ReplyDelete
  2. selamat berehat yer.... jgn tension2

    ReplyDelete
  3. hi auntie nani and mama sharidz.. ermmm dapat laa rehat laa kejap.. penat mengadap komputer sampai 12 jam... tak laa tension tapi penat le... heheheh lepas ni penat nak exam plak... thanx 4 visiting

    ReplyDelete
  4. Fadz, jangan reput sebelum waktu. Sekejap je penat tu, lepas rehat insyaAllah ok.

    ReplyDelete
  5. hi kak aidah... penat lama.. rest kejap.. heheheh biasa laa tu kan

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...