nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, June 18, 2011

3 suku je??

ermm kepala otak berserabut.. banyak benda nak kena settle.. assignment plak bertimbun 3 tingkat... punya laa tinggi x ingat... adoiyaiiii

ermmm human resource development - HRD... macroeconomics... business research method - BRM.... mau pengsan aku kali ni...

kalau HRD aku dapat info baru suku.... macro punya info pun suku... info untuk BRM pun suku.. kiranya otak aku laa ni kira 3 suku laa....

P:S/ sorry orang otak 3 suku tengah meracau.. jenuh pikir idea nak buat assignment... siaran blog mungkin akan tergendala... (chehhh macam laa ramai berjuta orang yg baca blog aku.. siap tinggal pesanan penaja plak)... heheheh well &luv u all

2 comments:

  1. hehe jgn tension2...t x siap kerja...
    insya Allah siap tu..buat plhn tapi smart..hehe

    gud luck siapkan assignment... :)

    ReplyDelete
  2. hi hati batu... thanks... ermm tak de laa tension sangat but pening gak laa nak siapkan assignment... but hopefully i can manage it... thanks for visiting

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...