nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, January 7, 2011

ermmm....

hrmmm... macam mana nak nyatakan (wahhh ayat macam skema)... i mean nak bagitau perasaan kita pada seseorang?? should i start the first move?? but i'm scared of his answer.... if i keep waiting... i can wait.. but will he reveal his feeling for me?? ermm that one i'm not sure..

i'm tired of being apart... wish that i can fly or by wink... i can be at his place right now.. really miss him so much... what should i do now?? keep missing and guessing of his feelings for me?? it's really to be far away and being apart...

i can wait.. but i don't want to be a 'penunggu' for unsure conditions... i would wait if he wants me to wait.. but at the same time i'm worried if this feeling is only from my side...

2 comments:

  1. akak pernah hadapinya..dan akak ni lain. mungkin pengalaman yang lepas2 kot..

    akak terus terang je..memang lega..n akak tak kisah kalo dia tak balas. yg pasti tiada tanda tanya dan tak de lah kita sakit angau sorg2.

    sekarang dah 4 tahun perkahwinan kami. akak ada terbaca dulu, lelaki hargai perempuan yg meluahkan dgn cara yg betul tau..cara gedix tjuk2 bdn tu dah kira murah sgt..jgn kite jd begitu ya..
    akak follow tau..

    ReplyDelete
  2. hi kak nora.. sorry lambat balas komen akak.. n thank u 4 being follower utk blog yg x seberapa cam in ni... n also thanx 4 de advice..

    yeahh i'm really in confusing situation now.. don't know whether i should say it first or not.. maybe i should start it first.. but i will let time and god decide for me... lagi pun kami berdua tgh ada commitment kerja n studies.. n rasanya susah kut kalau nak ada komitmen utk distance relationship...
    but may i'll try it in coming time...

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...